ÚJ! Növelje webáruháza hatékonyságát a StartÜzlet beépített popup megoldásával

StartÜzlet fejlesztések, 2017. 05. 22.

Mire használható a StartÜzlet POPUP?

Beépített popup megoldásunk segítségével eseményvezérelt üzeneteket jeleníthet meg vásárlóinak.

Beállíthat például az áruház elhagyáskor megjelenített (exit popup) kuponajánlatot, vagy feliratkozásért cserébe kínált ajánlatot:

Hasznos lehet a Facebook likeolók számának növeléséhez az erre ösztönző popup:

A StartÜzlet POPUP megoldását használva hatékonyabbá teheti webáruházát, ugyanannyi látogatóból több rendelése, feliratkozója és követője lehet.

A popupok tartalma és színei tetszőlegesen szerkeszthetőek

A popupok hatékonyságáról statisztika készül

Elérhető a reszponzív megjelenést használóknak

Új popupot az admin felület Egyéb » Popup menüpontja segítségével rögzíthet.

Kontor Ádám

A bejegyzés eddigi hozzászólásai:

StartÜzlet Ügyfélszolgálat
2017.09.14. 10:58
Kedves Zoltán!

Egyéni típusnál jelenleg nem lehet mérni a kattintást.
2017.09.10. 15:40
Üdvözletem.
Lehet, hogy valamit rosszul állítottam be, de a popup felvitelénél "egyéni" beállítást adok meg és azon belül a html mezőben elhelyezek egy linket, akkor az a popup statisztikában nem látható mint kattintás/feliratkozás.

Ha nem "egyéni" beállítást hanem "átirányítás" beállítást használok, az tökéletes lenne, de úgy meg nincs kép megjelíntési lehetőség...

Tisztelette Szombati Zoltán
StartÜzlet Ügyfélszolgálat
2017.06.01. 11:26
Kedves Katalin!

Köszönjük az észrevételt. Folyamatosan optimalizáljuk a funkciót, változni fog hogy kevésbé legyen zavaró.

Ha “X”-re kattint a látogató, vagy a “Köszönöm, nem érdekel.” szövegre, akkor pár perc után újra megjelenik. Ha megnyitja a Facebook oldalt, vagy feliratkozik (feliratkozás popup esetén), akkor nem fog utána megjelenni.
2017.06.01. 10:18
Sziasztok!
Ezt az üzenetet kaptam egy vásárlótól:
"Megjegyzés: Borzasztóan idegesítő a percenként, tolakodó módon felugró ablak a Facebook lájkolásra buzdítással. Értem én az ötletet, de elég lenne egyszer felajánlani, mert így, ennyiszer az arcomba tolva már bosszantóvá válik. Ez csak javaslat. :)"
Ezek szerint nem csak nálam mint admin ugrik fel állandóan? Engem is bosszant kissé, de a vevőm nem szeretném ezért elveszíteni. Így hamar lejár a havi 1000 ingyenes megjelenés!
StartÜzlet Ügyfélszolgálat
2017.05.23. 23:47
Kedves Zsolt!

Kicsit félreérthetően fogalmaztunk, ez a figyelmeztetés arra vonatkozik, hogy ha például egy popupot Feliratkozás céllal rögzít, akkor utána az a popup nem módosítható Facebook oldalt népszerűsítő vagy más típusú popuppá.

A célzási, időzítési beállításai és a popup tartalma bármikor módosítható. Ha pedig más céllal szeretne rögzíteni másik popupot, akkor azt is megteheti, a meglévő popupokat pedig bármikor törölheti, vagy inaktívvá is teheti.
2017.05.23. 16:33
Nagyon örülök a fejlesztésnek. Köszönjük szépen Egy apróság. Azt írja a beállításnál a funkció kiválasztása után nem módosítható. Ezt hogy kell érteni? Soha többé, vagy csak az aktuális beállításkor? Mikor van utólag?
Bocsánat de a tartalom nem jött le. Nem merem beállítani, mert ha mégsem azt akarom akkor soha többé nem lesz alkalmam módosítani!?

Hozzászólás

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk válaszol.

06 30 535 2181

Üzenetküldés

Próbálja ki ingyen

Szolgáltatásunkat kötelezettségek nélkül kipróbálhatja:

Ingyenes kipróbálás

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben