Személyes átvételi lehetőség üzlethelyiség nélkül?

Saját webáruház nyitás, 2011. 09. 20.

Igen, a Pick Pack Pontok erre biztosítanak lehetőséget. A webáruházában megrendelt termékeket Magyarországon 87 városban összesen 225 helyen veheti át a vásárló.
Frissítve: napjainkra 170 település 540 pontján biztosított az átvételi lehetőség!

Hogyan lehetséges ez?

A Pick Pack Pont egy alternatív szállítási-termék átvételi módot biztosít a webáruház tulajdonosok és vásárlóik részére, melynek keretén belül a megrendelt termékeket a Relay vagy Inmedio hírlapboltokban hétfőtől vasárnapig 8-20 óra között átveheti a megrendelő. A termék vételárát helyben kell kifizetnie, pont úgy mintha a futár kézbesítené a megrendelő otthonában a terméket.

A vásárló számára ideális időpontban keresheti fel a hozzá legközelebb eső hírlapüzletet (melyet megrendelés rögzítésekor megadott), hogy átvegye a terméket.

Ennek köszönhetően nem kell a vásárlónak:

  • otthon várnia a futárt
  • nem kell a szomszédokra bíznia a termék átvételét
  • munkahelyén kellemetlen szituációba kerülnie a termék átvétele miatt történő munka kiesés miatt

Milyen előnyökkel jár egy webáruház tulajdonos részére a Pick Pack Pontok használata?

  • 20-40%-al kedvezőbb szállítási díjak a hagyományos futárszolgálathoz képest
  • Magyarország 87 városában, közel 230 helyen lehet átvenni a csomagokat, a hét mind a 7 napján, napi 12 órán keresztül
  • Helyettesítheti a személyes átvételt
  • Rövidesen megvalósuló Pick Pack Pont- StartÜzlet együttműködés keretén belül a vásárló a megrendelés leadásának pillanatában kiválaszthatja a hozzá legközelebb eső üzletet, ahol a terméket át kívánja venni (kommunikáció a StartÜzlet webáruház rendszer és a Pick Pack Pont szervere között).

További részletek és információk a Pick Pack Pontról http://www.pickpackpont.hu

Beállítás StartÜzletes webáruház adminisztrációs felületén: https://startuzlet.hu/blog/pick_pack_pont_boltvalaszto.html

Kontor Zoltán

A bejegyzés eddigi hozzászólásai:

Olaszné Fábián Zsuzsa
2012.11.19. 06:53
Amennyiben bárkit érdekel pár napon belül budapesten a Kolozsi téren és Herceghalmon is nyílik személyes webshop átvételi pont.
Szerintem gyors egyszerű és olcsó.Nem utazgatnak a csomagok, a leadás napján nálunk átvehetők.Szolgáljátok ki vevőiteket úgy, hogy még jobban meg legyenek elégedve.
06-209-660-326
2012.08.23. 09:00
Létezik egy alternatív megoldás is, ami tényleg egy kiszervezett személyes átvételi pont. Ráadásul ez jóval olcsóbb is. Aki webáruházat üzemeltet, az mindenképpen vessen rá egy pillantást... elogisztika .hu
StartÜzlet Ügyfélszolgálat
2011.12.07. 16:27
Kedves Péter,

az integráció nélkül is tudod használni a szolgáltatást, ebben az estben manuálisan kell megadnod az átvételi pontot. Pontos időpontot jelenleg még nem tudunk közölni.
Varga Péter
2011.12.06. 18:07
Sziasztok!

Hamarosan regisztrálnék a szolgáltatásra, de fontos lenne hogy működjön a Pick Pack Pont modul. Olvasta hogy folyamatban van. Várhatóan mikor lesz használható ?

Köszi
2011.09.23. 09:07
Sziasztok! Vidék-Budapest, Budapest-Vidék viszonylatban ok a dolog. Viszont mint ahogy írtam vidék-vidék viszonylatban + 1-2 nap. A Változás lényege, hogy talán a jövőhéttől napközben is letudjuk adni a csomagokat az árus helyen, de szerintem ezzel nem fog gyorsulni a vidék-vidék viszonylat. Igen Zoli, jól tudod, minden csomag a BP depóba érkezik és onnan szortírozzak szét. Még ha, Nyíregyházán adok fel és Nyíregyházára kell kézbesíteni akkor is először BP-re küldik. :-) ( óvjuk a környezetet)
StartÜzlet Ügyfélszolgálat
2011.09.23. 08:46
Én úgy tudom, minden futárvállalat úgy dolgozik, hogy előbb felmegy a központi depóba a csomag és onnan küldik el az adott régióhoz tartozó elosztó központba másnap kora reggelre és ott még leosztják a kézbesítőknek, akik szintén különböző városrészekért, területekért történő kézbesítésért felelnek.

Ha a csomag feladás napján eljut a központi depóba a csomag, másnap már kézbesíteniük kellene. Igaz személy szerint jártam már úgy, hogy egy nagyon fontos küldeményt vártam (Posta MPL), melyet idő garantált másnap kézbesítendő csomagként adtak fel nekem (nem kis felárért) és csak 2 nappal később kézbesítették. A kézbesítő dühöngött, mert előző napon helyettesítő kollégája volt és nem vitt ki egy csomagot sem, a kocsi televolt kézbesítendő csomagokkal.. Szomorú, hogy ilyen megtörténhet.
2011.09.23. 08:38
Amúgy én Pesten lakom, de amikor leadom az Árkádban a csomagot, másnap beviszik a depóba (nyitás előtt kéne odaérjek), és onnan viszik ki másnap az esetleges Budapesti címre is. Tiszta dili. De a maximum 3 napot tartani tudják.
2011.09.22. 21:58
Nyíregyházán nem így müxik :-( Bár ígértek változtatást. Pl Nyíregyházáról Debrecenbe küldök... először BP aztán vissza Debrecen. :-(
2011.09.22. 00:37
Szerintem nem vészes a vidék-vidék sem. Ha elég korán adja le az ember a csomagot, még aznap beviszik Pestre. Másnap már a címzettnél van.
2011.09.20. 18:07
Egy hátránya van a PickPack rendszernek, még pedig az, hogy vidék-vidék viszonylatban elég lassú, mivel először a Budapesti depóba érkezik be a feladott csomag. Az utánvétes fizetés esetén az átfutási idő 1 hét. Mi már egy éve használjuk és nagyon várjuk a fejlesztést. :-)

Hozzászólás

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk válaszol.

06 30 535 2181

Üzenetküldés

Próbálja ki ingyen

Szolgáltatásunkat kötelezettségek nélkül kipróbálhatja:

Ingyenes kipróbálás

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben