Pick Pack Pont boltválasztó

StartÜzlet fejlesztések, 2012. 11. 21.

Mától elérhető a Pick Pack Pont boltválasztó a StartÜzlettel készített webáruházakhoz. Ebben a bejegyzésben bemutatjuk, hogyan állíthatja be a saját webáruházában.

Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.
További információk a Pick Pack Pont szolgáltatásról: http://www.pickpackpont.hu

Hogyan kapcsolható be a Pick Pack Pont boltválasztó?

A Beállítások menü Szállítási módok almenüpontjára kattintva megjelennek a rögzített szállítási módok. Annál a szállítási módnál, amelynél szeretné megjelentetni a vásárló számára a Pick Pack Pont boltválasztót, kattintson a ceruza ikonra (a táblázat soraiban jobb oldalon).
A megjelenő adatlap alján jelölje be a Pick Pack Pont választó megjelenítése jelölőnégyzetet, majd az Űrlap elküldése gombra kattintva mentse el a beállításokat.

Hol jelenik meg a Pick Pack Pont boltválasztó?

A publikus felületen, a kosár oldalon, ha olyan szállítási módot választ a vásárló, ahol be van kapcsolva a Pick Pack Pont boltválasztó, akkor a szállítási/fizetési mód választás után megjelenik a Pick Pack Pont boltválasztó.
A választott Pick Pack Pont átvevőhely megjelenik a visszaigazoló levélben és az admin felület rendelés adatlapján is.

Kontor Ádám

Hozzászólás

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk válaszol.

06 30 535 2181

Üzenetküldés

Próbálja ki ingyen

Szolgáltatásunkat kötelezettségek nélkül kipróbálhatja:

Ingyenes kipróbálás

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben