Domain név regisztráció menete

A webáruház saját domain néven történő eléréshez szüksége lesz egy saját domain névre.

Ha a használni kívánt domain nevet már bejegyezte, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén, és tájékoztatjuk az elvégezendő beállításokról.

Új regisztráció lépései:

 1. Az igényelni kívánt domain név státuszának ellenőrzése a domain.hu oldalon
  http://www.domain.hu/domain/szabad-e/ Ha a domain név foglalt, kérjük válasszon másikat!
 2. Dokumentumok kitöltése
  Meghatalmazás, domain név üzemeltetési szerződés kitöltése. Cégnévre történő regisztrációs igény benyújtása esetén a meghatalmazáson nem szükséges a tanúk kitöltése.
 3. Csatolandó dokumentumok
  Társaság, cég esetén: cégbírósági végzés, aláírási címpéldány másolat.
  Egyéni vállalkozó esetén: vállalkozói igazolvány másolat
  Alapítvány, önkormányzat, iskola, egyesület esetén: alapító okirat vagy bírósági bejegyzési végzés másolat, aláírási címpéldány másolat (banki példány is megfelelelő), adószám igazolás (NAV, APEH)
  Magánszemély esetén: meghatalmazás, szerződésen kívül nincs szükség további dokumentumokra.
 4. Dokumentumok beadása
  A kitöltött dokumentumok szkennelt változatát e-mail-ben (info@kontornet.hu) is visszaküldheti cégünknek, amennyiben erre nincs lehetősége, kérjük a postacímünkre (KontorNET Bt. 9081 Győrújbarát, Fő u.45.) juttassa el.
 5. Regisztráció időtartama*
  1-4 munkanap.
 6. Regisztráció díja
  .hu domain név regisztráció díja 2 évre 3 500 Ft + áfa (bruttó 4 445 Ft), amennyiben valamely szolgáltatásunk előfizetője, felhasználója. A regisztráció díja előre fizetendő, a számla az összeg beérkezését követően kerül kiállításra. Cégünk további végződések regisztrációját is vállalja, kérje egyedi ajánlatunkat.
  Fontos! A regisztrációs folyamat a díj beérkezését követően kerül elindításra, kizárólag abban az esetben, ha minden dokumentum ez előírtaknak megfelelően van kitöltve, illetve mellékelve!
 7. Domain átregisztráció díja
  .hu átregisztráció egy éves hosszabbítással 3 000 Ft + áfa (bruttó 3 750 Ft). További végződések átregisztrációjának díjáról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.
 8. Átutalási (Szolgáltatói) adatok
  KontorNET Bt. (Ügyfélszolgálati telefon: 06 30 535 2181, e-mail: info@kontornet.hu)
  Postacím: 9081 Győrújbarát, Fő u. 45.
  Adószám: 22389426-2-08
  Bankszámla: 10103379-29465000-01003002 (Budapest Bank)
  Közlemény rovatban kötelező megadni az igényelni kívánt domain nevet! Ennek hiányában a beazonosítás miatt további adminisztrációs költségeket számlázunk ki! Számla kizárólag az összeg befizetője nevére kerül kiállításra.
 9. Webáruház/weboldal beállítása domain névhez
  A beállítás elvégzése a domain bejegyzését követően történik meg. Ennek átfutási ideje a domain bejegyzését követően 1-2 munkanap.
 10. Domain névhez tartozó e-mail fiók
  Igényelhet domain névhez tartozó e-mail fiókot is, melynek díja bruttó 1 980 Ft / db / 2 év. (Ez a díj a regisztrációs díjon felül fizetendő amennyiben igényt tart akarmi@domainneve.hu formátumú e-mail fiókra).

* A regisztrációs időtartama bizonyos esetekben több nappal is elhúzódhat a megadottaktól!

Domain név regisztrációhoz szükséges dokumentumok:

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk válaszol.

06 30 535 2181

Üzenetküldés

Próbálja ki ingyen

Szolgáltatásunkat kötelezettségek nélkül kipróbálhatja:

Ingyenes kipróbálás

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben