Újdonságok: termékajánló frissítés, egyszerűbb készletfrissítés és e-mail értesítő adminoknak

StartÜzlet fejlesztések, 2022. 10. 13.

A bejegyzésből megismerheti az első októberi frissítéseket.

Termékajánlás kategórián belülről

Az automatikus termékajánlatok kiegészítő új beállítási lehetőséggel bővült, melynek segítségével a termékoldalon megjeleníthető a "A kategória további termékei" doboz.

A funkció használatához aktiválni kell az Automatikus termékajánlatok kiegészítőt a Kiegészítők > Kiegészítők listája > Automatikus termékajánlatok doboz > Aktiválás gombjára kattintva.

Amennyiben már aktív az Automatikus termékajánlatok kiegészítő, kattintson a Műveletek > Beállítások gombra és aktiválja a "Termékoldalon "A kategória további termékei" doboz megjelenítése" lehetőséget.

Termék darabszám/készlet korrekció

Az fejlesztési javaslat rendszerben igényelt módon, az admin listából egyesével, vagy tömegesen lehet készlet korrekció, vagy bevételezés műveleteket végezni.

Két mező áll rendelkezésre, egyesével történő módosításnál (a sorokban a készlet melletti ceruza ikonra kattintva) a korrekció mező az aktuális készletértéket tartalmazza, azt átírva és a mentés gombra kattintva/enter billentyűt lenyomva lehet korrekciót végrehajtani.

Ha a bevételezés mező értéke nagyobb, mint 0, akkor korrekció helyett a megadott mennyiséggel bevételezés történik a mentés gombra kattintva/enter billentyűt lenyomva.

A tömeges módosításnál is, ha a bevételezés mező nagyobb,mint 0, akkor bevételezés művelet lesz végrehajtva.

A termékváltozatok készlete nem módosítható közvetlenül a listából, viszont a további műveletek ikonra kattintva (három pontos ikon a ceruza ikon mellett balra) elérhető mostantól a termékhez tartozó közvetlen Korrekció vagy Bevételezés oldal, ahonnan a termékváltozatok készlete is kezelhető (így nem kell elhagyni a listát és a termékadatlapon megkeresni a korrekció/bevételezés gombokat).

Új kiegészítő "Készlet e-mail adminoknak" néven

A kiegészítő értesítést küld az adminisztrátoroknak, ha egy terméknél elfogyott a készlet.

A kiegészítő aktiválásához kattintson a bal oldali menüsorban a Kiegészítők > Kiegészítők listája menüpontra, majd a kiegészítő listában az Készlet e-mail adminoknak elem Aktiválás gombjára.

FONTOS:

Csak akkor kap egy adminisztrátor értesítőt, ha engedélyezve van a küldés számára (Beállítások > Adminisztrátorok > Listában ceruza ikon: Új rész "KÉSZLET E-MAIL ADMINOKNAK" névvel, ami tartalmazza a "Kapjon értesítést, ha elfogy egy terméknél a készlet" checkboxot. Ezt bejelölve az adott adminisztrátor megkapja az értesítőket).

Ha korrekció hatására fogy el a készlet, akkor nem küld a rendszer értesítést, csak akkor küld, ha a webáruházból rendelve, vagy a rendelést szerkesztve lesz egy termék készlete 0 vagy annál kisebb.

Az értesítő bekapcsolható általánosan az összes termékre a kiegészítő beállításaiban (Kiegészítők > Készlet e-mail adminoknak > Műveletek > Beállítások: "Bekapcsolás az összes termékre (kategória vagy termék adatlapon tiltható külön)").

Kategóriánként és termékenként a "Kiegészítők" fülön egyedileg lehet szabályozni az értesítő küldését (a kategóriák öröklik a felsőbb kategóriák beállítását).

Kérdés esetén keresse Ügyfélszolgálatunkat, örömmel segítünk!

E-mail: info@startuzlet.hu Telefon: +36 30 535 2181

Kontor Zoltán

Hozzászólás

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk válaszol.

06 30 535 2181

Üzenetküldés

Próbálja ki ingyen

Szolgáltatásunkat kötelezettségek nélkül kipróbálhatja:

Ingyenes kipróbálás

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben