Újdonságok: készlet mennyiség megjelenítés, GLS csomagpont és GLS automata különválasztás szállítási módként

StartÜzlet fejlesztések, 2023. 09. 12.

A posztban bemutatásra kerül, hogyan kapcsolhatja be webáruházában a készlet mennyiség megjelenítést termék lista nézetben és a termék adatlapon, továbbá hogyan végezheti el a GLS csomagpont és GLS automata átvételi módok különválasztását.

Készlet mennyiség megjelenítése

A Készlet & szállítás infó kiegészítő új beállítási lehetőségekkel bővült, melyek használatával megjelenítheti a termékből rendelkezésre álló készlet mennyiséget a webáruház publikus felületén.

A készlet mennyiség megjeleníthető termék lista nézetben, illetve termék adatlapon egyaránt.

A funkcióhoz kapcsolódó beállításokat a Kiegészítők > Kiegészítők listája > Készlet & szállítás infó kiegészítő > Műveletek > Beállítások gombjára kattintva érheti el.

Ha webáruházában még nem aktív a Készlet & szállítás infó kiegészítő, első lépésként aktiválnia kell a Kiegészítők > Kiegészítők listája felületen.

Amennyiben termék lista nézetben szeretné letiltani a készlet mennyiség megjelenítést, alkalmazza a kiegészítő adatlapon található "Készlet mennyiség megjelenítés tiltása terméklistákban" beállítási lehetőséget.

A Készlet & szállítás infó kiegészítő > Műveletek > Kategória szabályok felületen általános kategória szabályokat rögzíthet a készlet mennyiség megjelenítésre vonatkozóan.

A készlet mennyiség megjelenítését termékenként is letilthatja az adott termék adatlapján a Kiegészítők > Készlet mennyiség tiltása ennél a terméknél lehetőséggel.

A Készlet & szállítás infó kiegészítőben további változás, hogy a "Készlet kijelzése" megnevezés mostantól "Készlet tájékoztató szöveg megjelenítése" néven érhető el a kapcsolódó beállításoknál.

Az egyes termékekhez tartozó készlet mennyiséget a termék adatlapon, a megszokott módon lehet rögzíteni.

GLS csomagpont és GLS automata hálózat külön választva is szállítási módként

A GLS csomagpont átvételi hely beállítás új lehetőséggel bővült.

A Beállítások > Szállítási módok felületen "GLS CsomagPont átvételi hely" kiválasztása esetén megjelenik GLS beállítások szakasz, melynél kiválaszthatja, hogy az adott szállítási módnál a csomagpontokat és automatákat együttesen szeretné megjeleníteni, vagy csak a csomagpontokat, vagy csak az automatákat.

Abban az esetben, ha eltérő a csomagpont és az automata díjazása, rögzítse külön szállítási módként a GLS csomagpontot és külön a GLS automata átvételi lehetőséget, így egymástól eltérő díjazást és beállítási lehetőséget tud megadni mindkettő átvételi módhoz.

Fontos, hogy a beállítások elvégzését követően végezzen tesztelést, hogy ellenőrizni tudja, hogy a kívánt módon történ-e a beállítások elvégzése.

Kérdés esetén keresse Ügyfélszolgálatunkat, örömmel segítünk!

E-mail: info@startuzlet.hu

 

Kontor Zoltán

Hozzászólás

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk válaszol.

06 30 535 2181

Üzenetküldés

Próbálja ki ingyen

Szolgáltatásunkat kötelezettségek nélkül kipróbálhatja:

Ingyenes kipróbálás

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben