Újdonságok: automatikus újdonság jelző és céges vásárlás tiltása

StartÜzlet fejlesztések, 2023. 07. 20.

A posztból megismerheti hogyan láthatja el az új termékeket automatikusan újdonság jelzővel, továbbá hogyan korlátozhatja a megrendelési adatok megadását magánszemély típusra.

Termék automatikus újdonság jelzővel ellátása

A kiegészítő segítségével az újonnan rögzített termékeket automatikusan újdonság jelzővel lehet ellátni, illetve megadható, hogy a rendszer mennyi ideig lássa el újdonság jelzővel termékeket.

A kiegészítő aktiválásához kattintson a bal oldali menüsorban a Kiegészítők > Kiegészítők listája menüpontra, majd a kiegészítő listában az Újdonság jelző időzítése elem Aktiválás gombjára.

A kiegészítő aktiválását követően beállíthatja az időzítést az Újdonság jelző időzítése kiegészítő > Műveletek > Beállítások felületén.

Abban az esetben, ha nem kapcsolja be a "Új termékeknél automatikus újdonság jelölés és lejárat kitöltés" lehetőséget, a termék adatlapján manuálisan kell bekapcsolnia az újdonság jelzést és az időzítés dátumát.

Csak magánszemély vásárolhat

A kiegészítő aktiválása után, nem jelenik meg a "vállalkozóként/cégként" vásárló típus a megrendelői adatok megadásánál.

A kiegészítő aktiválásához kattintson a bal oldali menüsorban a Kiegészítők > Kiegészítők listája menüpontra, majd a kiegészítő listában a Csak magánszemély vásárolhat elem Aktiválás gombjára.

Fontos!

A kiegészítőt csak és kizárólag akkor aktiválja, ha magánszemélyek részére kíván értékesíteni.

A cégként történő rendelés leadást ez a kiegészítő sem tudja 100%-ban meggátolni, hiszen a vevő névként bármilyen adatot megadhat.

Amennyiben kizárólag magánszemélyek részére értékesít, a webáruháza jogi dokumentumaiban is rögzítse ezen feltételeket (Beállítások > Szerződések és tájékoztatók menüpont).

Kérdés esetén keresse Ügyfélszolgálatunkat, örömmel segítünk!

E-mail: info@startuzlet.hu

Kontor Zoltán

Hozzászólás

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk válaszol.

06 30 535 2181

Üzenetküldés

Próbálja ki ingyen

Szolgáltatásunkat kötelezettségek nélkül kipróbálhatja:

Ingyenes kipróbálás

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben