Új webáruház funkciók

StartÜzlet fejlesztések, 2013. 10. 22.

A mai napon három új webáruház funkció került élesítésre, melyek ismertetése a teljes bejegyzésben tekinthető meg.

1. Terméklista kiegészítése

Az adminisztrációs felület terméklista kibővült két új oszloppal.

  • Rendelve
  • Raktáron

Mindkettő adat statisztikai információkat jelenit meg. A rendelve oszlopban az adott termékhez tartozó eddigi rendelés számot, a raktáron oszlopban pedig az adott termék aktuális raktárkészlet mennyiségét jeleníti meg. A "Rendelve" vagy "Raktáron" szövegre kattintva növekvő vagy csökkenő sorrendbe lehet rendezni a listát.

2. Ingyenes szállításig hátra van még

A Beállítások > Alapvető működés > Működés > Az ingyenes szállításig hátra van mégszöveg megjelenítése opcióval bekapcsolható az értesítés amely a kosár oldalon kerül megjelenítésre a vásárló részére, hogy milyen összegben szükséges még terméket vásárolnia az ingyenes szállításig.

3. Kötelező szállítási mód választás

Alapértelmezetten a rögzített szállítási / fizetési módok listában első pozícióban található mód kerül megjelenítésre a kosár oldalon a vásárló részére. Amennyiben azt szeretné, hogy ne kerüljön alapértelmezetten megjelenítésre szállítási / fizetési mód, tehát kötelező legyen választania a vásárlónak a Beállítások > Alapvető működés > Működés > Szállítási mód alapból ne legyen választva opció bekapcsolásával aktiválható ez a funkció. Fontos, hogy továbbra is csak a megadott intervallumoknak megfelelő módok közül fog tudni választani a vásárló.

A szállítási / fizetési módok funkció rövidesen további újdonságokat fog biztosítani.

Kontor Zoltán

A bejegyzés eddigi hozzászólásai:

StartÜzlet Ügyfélszolgálat
2013.10.30. 13:25
Kedves Zsolt!

Beállítások > Szállítási módok menüpontban az adott szállítási mód adatlapján.

A Szállítási mód alapadatokban a szállítás díját, az Ár intervallum és Súly intervallum opciókban pedig a használni kívánt intervallumok rögzíthetőek.

Amennyiben további segítségre, útmutatásra van szüksége a beállításhoz kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ügyfélszolgálati elérhetőségeink bármelyikén és segítünk.
2013.10.30. 12:32
Azt szeretném kérdezni, hogy az ingyenes szállítás értékhatárát hogyan tudom beállítani?
Gto
2013.10.22. 17:42
Köszi fiúk! Ezek igazán remek fejlesztések!
Gratula!

Hozzászólás

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk válaszol.

06 30 535 2181

Üzenetküldés

Próbálja ki ingyen

Szolgáltatásunkat kötelezettségek nélkül kipróbálhatja:

Ingyenes kipróbálás

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben