Új vízjel elhelyezési lehetőségek

StartÜzlet fejlesztések, 2013. 12. 10.

A vízjel elhelyezés új lehetőségeiről és az alapvető beállításáról olvashat ebben a bejegyzésben.

Hol tölthető fel a vízjel?

A Beállítások > Alapvető működés menüpontra kattintva megjelenő adatlapon az Adatok fülön belül található a termékkép vízjel feltöltésének lehetősége.

Mekkora legyen a vízjel felbontása?

A vízjel lehetőleg háttér nélküli PNG képfájl legyen, a felbontása tetszőleges. A rendszer minden termékképet maximum 1280 pixel szélesre és magasra korlátoz, tehát érdemes egy 1280 x 1280 pixeles képen tesztelni a vízjelet.

Ha a feltöltött termékképek nem érik el az 1280 pixeles felbontást, akkor az átlagosan feltöltött képekkel érdemes tesztelni, és ahhoz képest meghatározni a vízjel felbontását. Természetesen, igény esetén Ügyfélszolgálatunk segít a megfelelő vízjel beállításban, csak küldje el nekünk a használni kívánt képfájlt az info@startuzlet.hu-ra.

Hol jelenik meg a vízjel?

A vízjel megjelenésének helye beállítható, 5 lehetőség közül választhat a Beállítások > Alapvető működés menüpontra kattintva megjelenő adatlapon a Vízjel pozíció legördülő listából:

  1. Bal felső sarok
  2. Jobb felső sarok
  3. Jobb alsó sarok
  4. Bal alsó sarok
  5. Középen

Hogyan kerülhet rá a már feltöltött termékképekre a vízjel?

Beállítások > Alapvető működés menüpontra kattintva a vízjel kép pozíció alatt igényelheti az elhelyezést a már feltöltött képekre. FONTOS: a folyamat nem visszavonható!

Kontor Ádám

Hozzászólás

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk válaszol.

06 30 535 2181

Üzenetküldés

Próbálja ki ingyen

Szolgáltatásunkat kötelezettségek nélkül kipróbálhatja:

Ingyenes kipróbálás

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben