Új kiegészítők! Webáruház értékelés és Facebook oldal bejegyzések

StartÜzlet fejlesztések, 2022. 07. 22.

A vásárlók értékeléseket küldhetnek, illetve megjelenítheti Facebook oldal bejegyzéseit automatikus frissítéssel. A beállítási lehetőségeket megismerheti a posztból.

Webáruház értékelés

A kiegészítő aktiválásához kattintson a bal oldali menüsorban a Kiegészítők > Kiegészítők listája menüpontra, majd a kiegészítő listában a Webáruház értékelés elem Aktiválás gombjára.

A kiegészítő aktiválása után, kattintson az aktivált kiegészítő Műveletek > Beállítások gombjára.

Ahhoz, hogy a kiegészítő használható legyen, be kell jelölnie az "Értékelés sáv megjelenítése a lábléc előtt" jelölőnégyzetet.

Ha tiltani szeretné a névvel, szöveggel ellátott értékelések megjelenítését, jelölje be a "Ne legyen látható az utolsó 12 értékelés a webáruház publikus felületén" lehetőséget.

Ebben az esetben csak a "csillagos" értékelés fog megjelenni, név és értékelési szöveg nélkül.

Az értékelések és az értékelés írási lehetőség a lábléc fölötti szakaszban fognak megjelenni.

A webáruház adminisztrátorának minden esetben jóvá kell hagynia az értékelést, ezt kővetően fog megjelenni a publikus felületen.

Az értékelés jóváhagyásához kattintson a Kiegészítők > Webáruház értékelések menüpontra.

Fontos! Az értékelés írással kapcsolatos tájékoztatási kötelezettségeknek tegyen eleget az adatkezelési tájékoztatójában (Beállítások > Szerződések és tájékoztatók menüpont).

Facebook oldal bejegyzések

A kiegészítő segítségével automatikusan megjelenítheti a webáruház oldalain a legfrissebb Facebook posztokat. A friss posztokat tartalmazó doboz a lábléc szakasz fölött fog megjelenni a webáruház összes oldalán.

A kiegészítő aktiválásához kattintson a bal oldali menüsorban a Kiegészítők > Kiegészítők listája menüpontra, majd a kiegészítő listában a Facebook oldal bejegyzések elem Aktiválás gombjára.

A kiegészítő aktiválása után, kattintson az aktivált kiegészítő Műveletek > Összekötési információk menüpontjára, majd kövesse az ott megjelent információkat.

Az összekötési beállítások elvégzése után, kattintson az aktivált kiegészítő Műveletek > Beállítások menüpontjára. A beállítási felületen a Facebook Page ID és Access token mezők automatikusan kitöltődtek ha sikeres volt az összekötés beállítása.

Rögzítse a Doboz kiírás mezőben a megjeleníteni kívánt doboz elnevezést, illetve adja meg a Facebook oldal url címét a Page URL mezőben.

Kérdés esetén keresse Ügyfélszolgálatunkat, örömmel segítünk!

E-mail: info@startuzlet.hu Telefon: +36 30 535 2181

Kontor Zoltán

Hozzászólás

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk válaszol.

06 30 535 2181

Üzenetküldés

Próbálja ki ingyen

Szolgáltatásunkat kötelezettségek nélkül kipróbálhatja:

Ingyenes kipróbálás

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben