Új kiegészítő! Kapcsolatfelvétel további funkciók

StartÜzlet fejlesztések, 2022. 07. 26.

A kiegészítő használatával a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltéseit az admin felületen is láthatja és választ is küldhet.

Kapcsolatfelvétel további funkciók aktiválása

A kiegészítő aktiválásához kattintson a bal oldali menüsorban a Kiegészítők > Kiegészítők listája menüpontra, majd a kiegészítő listában a Kapcsolatfelvétel további funkciók elem Aktiválás gombjára.

Kapcsolatfelvételek áttekintése, megválaszolása

A beérkezett kapcsolatfelvételek a Kiegészítők > Kapcsolatfelvétel menüpontban érhetőek el.

A megkeresések szűrhetőek állapot szerint, láthatóak a kapcsolatfelvételkor megadott elérhetőségi adatok, továbbá az üzenet. A megkeresésre a "Válasz (e-mail küldés) mezőben lehet üzenetet küldeni.

Kapcsolatfelvételi űrlap

A kapcsolatfelvételi űrlap a publikus felületen a #domain#/kapcsolatfelvetel vagy a #domain#/kapcsolat url címen érhető el (#domain, az Ön webáruházának a domainnevével helyettesítendő. pl: https://bemutato.startuzlet.hu/kapcsolatfelvetel).

Kapcsolatfelvételi adatok beállítása

A kapcsolatfelvételre küldött válasz küldője / feladója a Beállítások > Alapvető működés > Adatok (első fül) > Név mezőben megadott név, illetve ugyanitt az E-mail cím mezőben megadott e-mail cím lesz.

A kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül küldött üzeneteket a már megszokott módon a Beállítások > Alapvető működés > Adatok (első fül) > E-mail cím mezőben megadott címre is el fogja küldeni a rendszer.

Fontos! A kapcsolatfelvételi adatokra vonatkozó adatkezelési tájékoztatót ne felejtse el rögzíteni (Beállítások > Szerződések és tájékoztatók menüpont).

Kérdés esetén keresse Ügyfélszolgálatunkat, örömmel segítünk!

E-mail: info@startuzlet.hu Telefon: +36 30 535 2181

 

Kontor Zoltán

Hozzászólás

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk válaszol.

06 30 535 2181

Üzenetküldés

Próbálja ki ingyen

Szolgáltatásunkat kötelezettségek nélkül kipróbálhatja:

Ingyenes kipróbálás

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben