Új funkciók a StartÜzlet Webáruház Készítőben

StartÜzlet fejlesztések, 2012. 03. 08.

Öt újdonság érhető el rendszerünkben. Rövidesen további hasznos szolgáltatásokkal, funkciókkal bővülünk.

  1. 18-as beléptető felület termék kategóriához kötési lehetősége.
    A kategória adatlapon megjelent egy bekapcsolható opció "18 év feletti tartalom beléptető" elnevezéssel. Bekapcsolt állapotban megjelenik a beléptető oldal az adott kategóriára vonatkozóan. Az egész áruházra vonatkozóan továbbra is bekapcsolható a beléptető oldal a Beállítások > Általános > Láthatósági és regisztrációs beállítások oldalon.
  2. 18-as beléptetéssel ellátott kategóriában szereplő termékek mellőzése árukereső-megosztó oldalak XML fájljaiban.
    Ez szintén a kategória adatlapon kapcsolható be a "Ne szerepeljen az XML exportokban" opció bekapcsolásával az adott kategóriára vonatkozóan.
  3. Adminisztrátori jogosultság kategória létrehozás-mozgatás és termék rögzítési lehetőséggel.
    Az adminisztrátor a Beállítások > Adminisztrátorok menüpontban rögzíthető "Csak termék és kategória rögzítés" jogkör kiválasztásával.
  4. Kiszerelés / ár megadási lehetőség eddiginél egyszerűbb módon.
    A törvényi szabályozások alapján a termékek egységárát külön fel kell tüntetni a termék ára mellett. Ezen opció használatával elkerülhetőek a maunálisan történő számítások (így nem kell külön adatként megjeleníteni a termék adatlapon). A megfelelő paraméterek megadását követően a rendszer automatikusan megjeleníti a termék adatlapon az egységárat.
    Ehhez használja az alábbi formátumot a termék adatlap Státusz, raktárkészlet opciójának Kiszerelés mezőjében. Például ha egy termék 0.75 literes (mondjuk egy ital), akkor használja a 0.75 liter jelölést.
    Fontos, hogy "pont" karaktert használjon tizedesjegyek esetén.

    Eredményként meg fog jelenni termék lista nézetben, illetve a termék adatlapon a x Ft/kiszerelés.
    Biztosított egy másik lehetőség, ennek ismertetését korábban az alábbi bejegyzésben tettük közzé korábban: https://startuzlet.hu/blog/masodlagos_egyseg_megadasi_lehetoseg_startuzlet_webaruhaz_keszito_rendszereben.html
  5. Tömeges termék feltöltés esetén használt csv fájlban biztosított a kiszerelés megadási lehetősége a Kiszerelés mezőben.
Kontor Zoltán

Hozzászólás

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk válaszol.

06 30 535 2181

Üzenetküldés

Próbálja ki ingyen

Szolgáltatásunkat kötelezettségek nélkül kipróbálhatja:

Ingyenes kipróbálás

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben