Új! Fejléc variációk, termék címkézés és további új fejlesztések

StartÜzlet fejlesztések, 2020. 06. 25.

Ebben a posztban megismerheti az új fejlesztések használatához szüséges tudnivalókat.

1. Új fejléc variációk

A reszponzív megjelenés kettő új választható fejléc variációval bővült.

Használatukhoz kattintson a Beállítások > Megjelenés és felépítés > Megjelenés választás > Testreszabás gombra és válassza a fejléc #5 vagy a fejléc #6 lehetőséget.

Fejléc variáció #5


Fejléc variáció #6

2. Kikapcsolható nyitó oldali hasáb megjelenítés

Ezzel a baállítással a webáruház nyitó oldalán nem kerül megjelenítése a jobb illetve bal oldali hasáb, kizárólag belső oldalakon fognak megjelenni.

A hasábok nyitó oldali kikapcsolásához kattintson a Beállítások > Megjelenés és felépítés > Megjelenés választás > Aktív megjelenés - Testreszabás gomb > Nyitólap fülre.

Használata esetén javasolt ügyelni arra, hogy a fejlécben megjelenítésre kerüljön a termékkategória lista vagy extra navigáció mely tartalmaz keresőt. Így a vásárlót segíteni tudja a navigációban.

3. Kiemelt termékek vízszintes görgetése

Nyitó oldalra kiemelt termék ajánló, automatikus vízszintes görgetéssel jeleníthető meg.

A funkció használatához kattintson a megjelenés testreszabása felület Nyitólap fül > Kiemelt termékek vízszintes görgetése opcióra.

A termékek kiemeléséhez rögzíteni kell egy "Kiemelt termékek" nyitó oldali dobozt. Kattintson a Beállítások > Megjelenés és felépítés > Kezdőlap elemei menüpontra, majd rögzítsen egy új kezdőlapi elemet, mely típusa "Kiemelt termékek". Az elem rögzítése után, a Termékek hozzáadása gombra kattintva választhatóak ki a megjeleníteni kívánt termékek. Abban az esetben, ha már rögzített kiemelt termékeket, elegendő engedélyeznie a kiemelt termékek vízszintes görgetését.

Kiemelt termékek vízszintes görgetése

4. Termékjelölő címkék

A kiegészítő használatával a termék fényképek tetszőleges szöveges címkékkel láthatóak el. A szabadon megadható szövegezésen túl, meghatározható a címke háttér és szöveg színe is.

A funkció beállítása:

Kattintson a bal oldali menüsorban a "Kiegészítők" menüpontra, majd a kiegészítő listában a "Termékjelölő címkék" szakasz "Aktiválás" gombjára.

Termékjelölő cimékék aktiválása felület

Aktiválást követően megjelenő felület

A funkció aktiválását követően rögzíthető lesz a használni kívánt jelölő címke.

Termékjelölő címke rögzítése felület

A címke termékhez történő hozzárendeléséhez kattintson a termék adatlap Kiegészítők fülre és válassza ki a használni kívánt címkét.

Termék adatlap - Termékjelölő címke hozzárendelése termékhez felület

Példák termékjelölő címkék alkalmazására

A termékjelölő címékék az Export/import funkció segítségével is hozzárendelhetőek a termékekhez. Ehhez használja az import fájlban (.xlsx) a "JeloloCimkek" mező elnevezést. Azok a termékjelölő cimkék használhatóak amelyeket a Kiegészítők felületen már rögzített.

A funkció mindegyik StartÜzlet webáruház csomag részeként elérhető.

5. 301-es átirányítás

A kiegészítő segítségével 301-es átirányításokat állíthat be a termékekhez és a kategóriákhoz, az import funkciót használva akár tömegesen is.

A funkció beállítása:

Kattintson a bal oldali menüsorban a "Kiegészítők" menüpontra, majd a kiegészítő listában a "301-es átirányítás" szakasz "Aktiválás" gombjára.

Aktiválást követően megjelenő felület

Beállítás a termékadatlapon:

Az admin felületen a termék szerkesztésekor a Kiegészítők fülre kattintva a 301-ES ÁTIRÁNYÍTÁS A TERMÉKRE szekcióban megadható a használni kívánt URL.

FONTOS! Az URL ne tartalmazzon protokollt vagy domain nevet és ne kezdődjön / (per) jellel.
Importlás XLSX fájlból

Az Egyéb > Export/Import menüpontból elérhető import funkció segítségével a "KulsoUrl" oszlopot használva tömegesen importálhatóak a 301-es átirányításokhoz használt URL-ek.

Ennek a kiegészítőnek a használata HALADÓ ismereteket igényel, használata közben körültekintően járjon el! 

A funkció mindegyik StartÜzlet webáruház csomag részeként elérhető.

6. Klavyio összekötés

Ennek a kiegészítőnek segítségével, a vásárlói adatok továbbíthatóak a Klaviyo rendszerbe.

Használatához Klavyio fiók szükséges (klaviyo.com).

Összekötési igény esetén, kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkat.

7. Naturasoft készlet és számla professional kapcsolat

A kiegészítő használatával hozzáférhet rendeléseihez a NATURASOFT Készlet és Számla Professional programmal, illetve a program által feltöltött készletinformációk alapján automatikus frissítést állíthat be raktárkészlethez.

A kiegészítő használatához rendelkeznie kell NATURASOFT Készlet és Számla Professional programmal. Összekötési igény esetén, kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkat.

Kérdés esetén keresse Ügyfélszolgálatunkat, örömmel segítünk!

E-mail: info@startuzlet.hu Telefon: +36 30 535 2181

Kontor Zoltán

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk válaszol.

06 30 535 2181

Üzenetküldés

Próbálja ki ingyen

Szolgáltatásunkat kötelezettségek nélkül kipróbálhatja:

Ingyenes kipróbálás

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben