Módosítások a StartÜzletes webáruházak rendelési folyamatában

StartÜzlet fejlesztések, 2020. 03. 14.

Szállítási és számlázási adatokkal kapcsolatos módosítások, melyekről bővebben az alábbi posztban olvashat.

Szállítási és számlázási adatok megadása

A szállítási és számlázási adatok megadása felcserélésre került, így előbb a számlázási adatokat kell megadni, majd csak abban az esetben kell szállítási adatokat is rögzíteni, ha az eltér a számlázási adatoktól. A módosítással logikusabb lett a vásárlási folyamatban az adatbekérés.

Adószám megadása a publikus felületen

A webáruház publikus felületén a megrendelési folyamatban a számlázási adatok felület adószám mezővel bővült, melynek köszönhetően a vevő is rögzíteni tudja az adószámát a megrendelési folyamatban.

(számlázási/szállítási adatok megadása a publikus felületen)

Az adószámot korábban csak a webáruház adminisztrátora tudta rögzíteni, a megrendelés szerkesztésével. Ez a lehetőség továbbra is biztosított, így ha a vevő elfelejti megadni az adószámát a megrendelési folyamatban, az pótolható még a számla létrehozása előtt.

(adószám megadási lehetőség a megrendelés számlázásakor)

Az adószám megadása kiemelten fontos céges vásárlás esetén, tekintettel arra, hogy 2020. július 1-től minden adóalany részére kiállított számla esetén teljesítenie kell a NAV Online számla rendszerébe az adatszolgáltatást.

A 2020. június 1-től életbelépő számlázási szabályok változásáról, egy külön bejegyzésben fogunk tájékoztatást nyújtani.

További módosítások és hibajavítások

Módosításokat hajtottunk végre a számlázási adatok megjelenítésén a visszaigazoló felületen és a visszaigazoló e-mailben, így már nem fordulhat elő az, hogy bizonyos esetekben szállítási adatokként kerültek feltüntetésre az ügyfél számlázási adatai valamely csomagpontra történő szállítás esetén.

Kérdés esetén keresse Ügyfélszolgálatunkat, örömmel segítünk!

E-mail: info@startuzlet.hu Telefon: +36 30 535 2181

Kontor Zoltán

Hozzászólás

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk válaszol.

06 30 535 2181

Üzenetküldés

Próbálja ki ingyen

Szolgáltatásunkat kötelezettségek nélkül kipróbálhatja:

Ingyenes kipróbálás

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben