Mikor indul a karácsonyi szezon?

StartÜzlet beszélgető, 2012. 11. 12.

Nem csak a vásárlók, a webáruház tulajdonosok is készülnek a karácsonyi ajándékozási rohamra. De egész pontosan mikortól lehet számítani a növekvő forgalomra? Multikba, fizikailag létező boltokba bizony már megjelentek a karácsonyi kiegészítők és ajándék ötletek néhány hete.

A Google Trends szolgáltatás segítségével ha ellenőrizzük a karácsonyi ajándék kifejezésre milyen keresési trendek figyelhetőek meg az idei évben, akkor az alábbi grafikon fog fogadni minket:

Tehát ha a vásárlások száma még nem is növekszik kiemelkedően, a nézelődés már biztosan megkezdődött.

Kontor Zoltán

A bejegyzés eddigi hozzászólásai:

StartÜzlet Ügyfélszolgálat
2012.11.21. 15:54
Hát elég rizikós lenne a szombati kézbesítésre alapozni de biztos sokan lesznek akik bevállalják vásárlói és eladói oldalról egyaránt. A futárok biztosan az idén sem fognak unatkozni az utolsó napokban.

Fontos, hogy ezen információk ne csak a webáruház nyitó oldalán legyenek megjelenítve, hiszen ha adott termék adatlapra érkezik a vásárló nem fog találkozni vele. Kerüljön elhelyezésre bal vagy jobb oldali dobozba, továbbá szállítási - rendelési információkba is.
2012.11.20. 12:43
A naptárat elnéztem,de a lényeg igaz.Pontosítva:dec.20 csütörtök az utolsó biztos nap.
2012.11.13. 10:18
Megfigyelhető volt évek alatt, hogy egyre korábban kezdődik a karácsonyi szezon, talán csak az emberek pénztárcája szab határt majd. Az idén az internetes csomagküldéses szezon talán rövidebb lesz az utolsó decemberi napok alakulása miatt.December 19 péntek szinte az utolsó "biztos" nap mivel 22.-én hétfőn már senki nem küld jó szívvel csomagot a 100%-os kézbesítés ígéretével..(szerda karácsony)

Hozzászólás

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk válaszol.

06 30 535 2181

Üzenetküldés

Próbálja ki ingyen

Szolgáltatásunkat kötelezettségek nélkül kipróbálhatja:

Ingyenes kipróbálás

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben