Letölthető tartalmak értékesítése a webáruházban

Saját webáruház nyitás, 2013. 12. 20.

Ennek a funkciónak a segítségével e-book-ot, hangoskönyvet vagy bármely olyan tartalmat tud értékesíteni a webáruházábban amelyhez hozzáférést kizárólag akkor szeretne adni a vásárlójának ha már kifizette a terméket vagy jóváhagyta annak letöltését.

Letölthető tartalmak esetén magának a terméknek a rögzítési folyamata alapvetően nem tér el a fizikailag létező termékétől.

Első lépésként a terméket kell rögzíteni névvel, árral ellátva. A rögzítést követően lehet majd hozzárendelni az adott termékhez a letölthető tartalmat a termék adatlap Kapcsolatok opciójában.

Ahhoz, hogy aktív legyen az adott termékhez kapcsolódó letölthető tartalom (lehet egy vagy akár több fájl is egy termékhez kapcsolva) jelölje be az “Ennek a terméknek van letölthető tartalma” jelölőnégyzetet.

Letölthető tartalmak elérését kizárólag regisztrált vásárlók részére tudja biztosítani. A fájl hozzáférési jogosultság a megrendelés adatlapján az adminisztrátor által történő jóváhagyással végezhető el (a jogosultság letiltása szintén az adott rendelés adatlapján lehetséges). CIB bankkártyás fizetés esetén sikeres fizetéssel lezárult rendelési folyamatnál automatikusan megtörténik a jóváhagyás.

A vásárló a letölthető tartalmat a webáruház felületén történő belépést követően érheti el. Fontos, hogy ilyen tartalmak értékesítése esetén ne feledkezzen meg bal vagy jobb oldali dobozként megjeleníteni a bejelentkezés elemet.

Fontos, hogy ez a funkció nem azt a célt szolgálja, hogy egy adott termékhez kapcsolódóan használati útmutatót vagy összeszerelési rajzot biztosítson. Használati útmutató vagy kapcsolódó útmutatókhoz használja a fájltárba történő fájl feltöltést.

Kontor Zoltán

Hozzászólás

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk válaszol.

06 30 535 2181

Üzenetküldés

Próbálja ki ingyen

Szolgáltatásunkat kötelezettségek nélkül kipróbálhatja:

Ingyenes kipróbálás

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben