Google Shortlist - Karácsonyi kívánságlista?

Ingyenes eszközök, 2012. 11. 15.

Megjelent a Google Shortlist szolgáltatása. Jelenleg angol nyelven, de hazánkban is elérhető a szolgáltatás melynek segítségével a felhasználók kívánságlistákat hozhatnak létre majd az összeállított listát megoszthatják ismerőseikkel, családtagjaikkal.

A kívánságlista összeállításakor konkrét termék url címe adható meg, azonban ha még nincs meg a konkrét termék illetve url címe melyet a listára szánunk, akkor a Google keresője is a rendelkezésre áll melyből azonnal kívánságlistára lehet helyezni a terméket.

A kereséseket indítva termékeket és árakat egyaránt összehasonlíthatunk, azonban egyenlőre ez a szolgáltatás ezen részre még hazai találatokat lehetőségeket nem kínál fel.

További lehetőségek között szerepel jegyzetek készítése. A jegyzet lehet szöveges, képet illeszthetünk be vagy akár szimpatikus webáruház webcímét is elmenthetjük. A kívánságlistán szereplő termékekhez szintén lehet jegyzetet írni.

A Google Shortlist szolgáltatás az alábbi címen érhető el:
https://www.google.com/shopping/shortlists/

Kontor Zoltán

A bejegyzés eddigi hozzászólásai:

Kovács Imre
2012.11.27. 13:08
Én régóta egy magyar kívánságlistát használok a családommal, a kivansaglista.info cimen van. Csak ajánlani tudom. Persze kiváncsi leszek a google-sre de azért a magyar termékek felé jobban hajlok ez meg kifejezetten jó is.

Hozzászólás

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk válaszol.

06 30 535 2181

Üzenetküldés

Próbálja ki ingyen

Szolgáltatásunkat kötelezettségek nélkül kipróbálhatja:

Ingyenes kipróbálás

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben