Fontos változás a .hu domain név regisztráció menetében 2011 június 1-től!

Saját webáruház nyitás, 2011. 05. 27.

Az új szabályozás értelmében a domain név szinte azonnal használatba vehetővé válik, nem kell kivárni a korábbi 14 napos várólistás időszakot.

Vonatkozó részlet a domain név regisztrációs szabályzatból:

"1.2.3.5 Ha az igény megfelelő, akkor az ellenőrzést követoően azonnal az igénylő feltételes használatába kerül, és azt a Nyilvántartó webszerverén egyidejűleg nyilvánosan kihirdeti a delegálásra váró domainek listájában. A feltételes használat alatt az igénylő a domaint műszakilag használhatja, azonban a domain végleges delegálásra csak abban az esetben kerül, ha a kihirdetés kezdő napjától számított 8 napon belül nem emelnek ellene panaszt."

A teljes domain név regisztrációs szabályzat megtekinthető a http://www.domain.hu/domain/szabalyzat/szabalyzat-201106.html webcímen.

Az új szabályozásnak köszönhetően jelentősen felgyorsul az új .hu domain név igények esetén a saját domain néven történő webáruház létrehozásának ideje.

Domain név regisztrációhoz javasolt felkeresni a Dotroll Kft-t. https://dotroll.com

Kontor Zoltán

A bejegyzés eddigi hozzászólásai:

2011.05.30. 22:40
Jó hír! Már nagyon kellett!
2011.05.30. 21:09
Hol a lájk gomb? :-) Ez jó, kár, hogy én már túl vagyok vagy 3 regen. Amúgy nagyon idegtépő volt a várakozás. Talán egy bibije lehet, ha megtámadják és nem nekünk van igazunk.

Hozzászólás

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk válaszol.

06 30 535 2181

Üzenetküldés

Próbálja ki ingyen

Szolgáltatásunkat kötelezettségek nélkül kipróbálhatja:

Ingyenes kipróbálás

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben