Fontos beépített számlázó funkció változás

StartÜzlet fejlesztések, 2015. 12. 08.

Kérjük figyelmesen olvassa el jelen tájékoztató levelünket, mert rendkívül fontos információkat tartalmaz, melyek Önt is érinthetik.

2016. január 1-től csak olyan számlázó program használható, amely biztosítja a 23/2014. (VI. 30.) NGM rendeletben előírt "adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás" elnevezésű funkciót.

A StartÜzlet rendszerben található beépített számlázó funkció 2016. január 1-től megszűnik, mivel nem megvalósítható a kiegészítése ezzel az adatszolgáltatással.

2016. január 1-től különálló számlázó programmal (jelenleg támogatott: 123Számla) lehetséges a webáruházba beérkezett megrendelések automatikus számlázása.

Az 123Számla számlázó program főbb funkciói:

  • adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás (NAV export)
  • az eddig megszokott, kényelmes StartÜzlet rendelés adatlapról történő számlázás
  • különálló számlázóként is használható
  • korlátlan számú munkatárs
  • díjbekérő számla készítés
  • több számlatömb
  • pénzügyi kimutatások
  • e-számla készítés

Amennyiben Ön rendelkezik 123Számla számlázó program előfizetéssel, a meglévő fiók használható nincs szükség újabb fiókra, akár több StartÜzletes webáruházzal is használhatja.

Ha szeretné használni az adminisztrációs felületen keresztül történő számlázást, kérjük jelezze ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén.

Fontos!

2016. január 1-től nem tud a jelenlegi beépített funkcióval új számlát kiállítani, ezért a számlázó program használatának befejezését le kell jelentenie az utolsó számla kiállítását követően 30 napon belül a NAV felé.

A beépített számlázó funkció 2015.12.31 12:00 óráig használható.

Amennyiben kérdése van, kérjük keressen minket ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén.

Kontor Zoltán

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk válaszol.

06 30 535 2181

Üzenetküldés

Próbálja ki ingyen

Szolgáltatásunkat kötelezettségek nélkül kipróbálhatja:

Ingyenes kipróbálás

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben