Érkezik az amazon.com webáruház

StartÜzlet beszélgető, 2012. 12. 01.

Idei évben már többszöri alkalommal hírt adtak róla, hogy hazánkban is megjelenik a világ egyik legnagyobb webáruháza. A napokban ismételten több hírportál számolt be erről a hírről. Könyvek, műszaki cikkek és további termékek széles választéka kapható az Amazonnál. Hozzá köthető a Kindle e-book olvasó is mely az USA-ban rendkívül elterjedt és népszerű termék.

USA-ban néhány órán belül hozzájuthatnak az interneten megrendelt termékekhez az amazon.com vásárlói.

Az Amazonon kívül további nagy áruházak megjelenésére lehet számítani 2013-ban a magyar e-kereskedelem piacán.

Tesco, Auchan és további nagy nemzetközileg már ismert és működő webáruház megjelenéséről is lehet híreket olvasni. Számos cikkben a hazai webáruházakat "temetik" a nagyok megjelenésével. A Tesco már megnyitotta webáruházát Csehországban és Lengyelországban is.

Milyen valós hatással lesz ez a hazai e-kereskedelmi piacra?

Számos cikk a hazai webáruházakat temeti, mely természetesen nem a valós hatása lesz a hazai e-kereskedelmi piacra. Bizonyára el fog indítani egy versenyt (vagy inkább növelni fogja) a vásárlókért a nagy webáruházak megjelenése. Az ár mint egyik fontos tényezője a termékeknek kiemelten fontos lesz, azonban nem szabad arról sem megfeledkezni, hogy nem minden az ár, vannak vásárlói rétegek melyek nem csak az ár alapján fognak dönteni arról, hogy melyik webáruházban rendeljék meg a kívánt termékeket.

Kontor Zoltán

Hozzászólás

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk válaszol.

06 30 535 2181

Üzenetküldés

Próbálja ki ingyen

Szolgáltatásunkat kötelezettségek nélkül kipróbálhatja:

Ingyenes kipróbálás

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben