Előfizetés, megrendelés menete a StartÜzlet webáruház készítő rendszerében

Valamely StartÜzlet csomag/előfizetés megrendelésének lépései:

  • 1. lépés: Bejelentkezés egy StartÜzletes webáruház adminisztrációs felületére (ha még nincs StartÜzletes webáruháza, akkor regisztrálhat ingyen, az ingyenes kipróbálás gombra kattintva)
  • 2. lépés: Az adminisztrációs felületen a bal oldali menüsoron az Előfizetés gombra kattintás (utolsó gomb)
  • 3. lépés: A megrendelőlap adatainak kitöltése
  • 4. lépés: Előfizetés díjának kifizetése (a megrendelőlap kitöltése után megjelenő utalási adatok alapján, ezt e-mailen is elküldjük a megadott címre, számlát csak az összeg beérkezése után állítunk ki)
  • 5. lépés: Az előfizetési díj beérkezését követően munkatársaink aktiválják a megrendelt csomagot, és számlát küldenek

StartÜzlet rendszerében történő előfizetés mindössze néhány lépéssel igényelhető. Ehhez nem kell mást tenni, mint a regisztrált webáruház adminisztrációs felületén az „Előfizetés” menüpontban megadni az előfizetői adatokat, illetve kiválasztani a StartÜzlet rendszere által kínált csomagok közül az igényeknek legmegfelelőbbet.

Az előfizetői adatok, és a csomag kiválasztását követően az „Űrlap elküldése” gombbal rögzíthető az igény. A regisztrációkor megadott e-mail címre, az űrlap elküldését követően azonnal megérkezik a visszaigazolás, mely tartalmazza az előfizetői, szolgáltatói adatokat, továbbá a kiválasztott csomag megnevezését, annak díját. Visszaigazolás fontos részét képezi a banki átutaláskor megadandó közlemény, melyet minden esetben az ott leírtak alapján szükséges megadni.

A visszaigazoló levél díjbekérő számlaként funkciónál, ez alapján elvégezhető az átutalás, igazi számla kizárólag abban az esetben kerül kiállításra, ha megadott összeg beérkezik, és StartÜzlet rendszerében feldolgozásra kerül.

Az előfizetési díj beérkezését követően, azonnal jóváhagyásra kerül a kiválasztott csomag, melyről e-mail értesítőt is küld a rendszer.

Kérdése van? Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!
Ne feledje, kérdését hozzászólás formájában is felteheti.

Kontor Zoltán

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk válaszol.

06 30 535 2181

Üzenetküldés

Próbálja ki ingyen

Szolgáltatásunkat kötelezettségek nélkül kipróbálhatja:

Ingyenes kipróbálás

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben