ÁrGép fizetőssé válása

Saját webáruház nyitás, 2012. 07. 09.

2012 július 2-től hazai piacvezető ár összehasonlító oldalak közül az ÁrGép is fizetőssé válik.

A 2012 július 2. előtt jelentkezett áruházakra az elkövetkezendő hónapokban fokozatosan érvényesítik az új általános és díjfizetési feltételeket. Új webáruházak regisztrációja már csak az új feltételek szerint lehetséges.

Az átkattintási díjak kategória besorolástó függően 15 Ft/átkattintástól 25 Ft / átkattintásig terjednek.

Az átállással kapcsolatos információkat az alábbi oldalon ismerhetik meg.

ÁrGép átállás GYIK

Kontor Zoltán

A bejegyzés eddigi hozzászólásai:

2012.09.12. 09:51
Sziasztok! valakinek van már tapasztalata az árgéppel kapcsolatban? Miután fizetős lett mennyi költséget szántok rá? Minket nagyon megterhel, az előzetes számítások alapján, havi 200 ezer nettó, többlet kiadást eredményez, amit képtelenség kitermelni. Most egy ördögi körben vagyunk a látogatóink 2/3-a árgép oldalról érkezik hozzánk, viszont a konverziós rátánk nem emelkedett, jelenleg 2,3% Az egy főre jutó vásárlási érték viszont folyamatosan csökken. Vagy drasztikus áremelést hajtunk végre, vagy más látogatást és vásárlást ösztönző marketing tevékenység irányába mozdulunk el. Erre várok Tőletek okosságokat! :-)
2012.07.12. 13:20
Én abban bízom, hogy ezzel a lépéssel sok az árakból ítélve nem tisztességes webáruház rostálódik. Különösen az árgépnél volt megfigyelhető, hogy pl.: karácsony előtt megjelennek a piacon, és az ünnepeket követő 2-4 hónap múlva eltűnnek.

Hozzászólás

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk válaszol.

06 30 535 2181

Üzenetküldés

Próbálja ki ingyen

Szolgáltatásunkat kötelezettségek nélkül kipróbálhatja:

Ingyenes kipróbálás

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben